[VIDEO] KDC Aandachtslab fietst voor therapeutisch zwembad

Op 28 september gaat het KDC Aandachtslab fietsen om geld in te zamelen voor het bouwen van een therapeutisch zwembad voor kinderen met een meervoudige beperkingen.

Iedereen kan meedoen. Iedereen die zijn steentje wil bijdragen is welkom om mee te fietsen of te sponsoren. Het aandachtslab roept daarom zoveel mogelijk Rijswijkers, vrienden, familieleden, buren en/of collega’s mee doen aan dit evenement.

College fietst ook mee
Wethouders Bjorn Lugthart, Jeffrey Keus en Burgemeester Michel Bezuijen hebben hun deelname al toegezegd. Ook Rijswijk.tv fietst mee. De fietsroute start tussen 08:30 en 09:00 aan de Labouchèrelaan 1 in Rijswijk. Aanmelden kan via de link in het artikel. Lees daarvoor verder op Rijswijk.tv

Belangrijke pijlers van KDC Aandachtslab
Als KDC AandachtsLab hebben wij drie belangrijke pijlers: Bewegen, ontwikkelen en participeren. Met dit evenement willen we Rijswijk laten zien dat eigen initiatief met een heldere visie (en veel doorzettingsvermogen) leidt tot fantastische dingen. Fietsen met Rijswijkers en non-Rijswijkers, jong en oud, beperkt en onbeperkt…: Samen bewegen en zorgen voor ontwikkeling.

Drie routes om te fietsen
We hebben drie aantrekkelijke routes in de omgeving van Rijswijk in petto. Elke ronde is ongeveer 30 kilometer lang. De deelnemers kunnen zelf bepalen hoeveel rondes en dus hoeveel kilometer men gaat fietsen.  Daarmee is dit evenement geschikt voor elk type fietser, van “dikke banden”  tot wielrenners. We starten rond 8:30 en de finish is rond 13:30 uur. We hebben zelfs een aparte Kids-route van 10 km.

Meedoen en aanmelden
Deelname kost 25 euro (incl. kop koffie (of limonade) bij start, fietsbordje en wat te eten voor onderweg). Deelname met een bedrijventeam kan ook (maximaal 6 personen) en kost 500 euro/per team. Inschrijfgeld voor de kidsroute bedraagt 10 euro. Aanmelden kan via KDC Aandachtslab.