[VIDEO] Hybride auto volledig uitgebrand aan Rijswijkse Meijerslaan

Aan de Meijerslaan in Rijswijk is in de nacht van donderdag op vrijdag een auto in brand gevlogen. De auto stond onder de carport. De auto, de carport en een andere auto raakten door de brand flink beschadigd.

De schrik zit er nog steeds in
De schrik zit er bij een buurtbewoner goed in. “Zo rond 1 uur schrok ik wakker van een harde knal gevolgd door een doordrigende aslucht. Mijn vader ging naar buiten en toen we keken was een garage totaal in vlammen verhuld en een auto die er voor stond totaal verwoest. De schrik zit er nog steeds goed in,” zo verklaarde ze aan Rijswijk.tv.

Hybride auto totaal verwoest
De brandweer kreeg rond half één de melding van een brand aan de achterzijde van een woning. Hier stond een carport in brand. Toen de brandweer arriveerde bleek het te gaan om een hybride auto. De auto stond al volledig in brand.

Brandweer voorkomt overslaan vuur
De brandweer kon voorkomen dat een naastgelegen schuur ook in brand vloog. De hybride auto is in een speciale waterdompelcontainer van Vreugdenhil geplaatst en daarna afgevoerd.

Brandstichting wordt niet uitgesloten
Eerder op de nacht vond er in de wijk al een poging tot brandstichting plaats. Of deze brand ook is aangestoken is onbekend maar wordt niet uitgesloten.