Verkoop van appartementen De Colijn start 29 maart

Met een prijs vanaf € 180.000 worden de woningen met eigen parkeerplaats in De Colijn vanaf donderdag 29 maart aangeboden op internet. Het zijn 81 appartementen, 3 penthouses en 2 commerciële ruimtes. Op donderdag 5 april wordt een verkoop bijeenkomst gehouden in Landgoed Te Werve.

Warmrode baksteen
De Colijn, op de hoek van de Boutenslaan en de Colijnlaan, is ontworpen door Burobeb architecten. De kenmerkende architectuur uit de jaren 50 en 60 is gebruikt als inspiratie voor het ontwerp en in een modern jasje gegoten. De warmrode baksteen aan de onderkant en de witte hoogbouw aan de bovenkant vormen een prachtig contrast en passen tegelijkertijd goed in de omgeving.

Flexibele indeling
In het ontwerp wordt het karakter en de bestaande bebouwingshoogte van de Colijnlaan als ‘de Rijswijkse plint’ ingezet voor de sokkel van het nieuwe gebouw. Op deze plint van vier lagen komt een toren van negen lagen met een eigen karakter en uitstraling. Er is volop variatie in type en grootte van de woningen. De woningen kunnen helemaal worden aangepast op de wens van de koper. Met een ruim bad, een grote inloopdouche of extra wastafel.

Interesse? Op 29 maart a.s. start de online verkoop van de woningen. Bezoek de website www.de-colijn.nl voor meer informatie.