Verdachten rondom misdrijf Mustafa Ates aangehouden

In Delft is gisteren een man aangehouden die mogelijk betrokken is bij de dood van Mustafa Ates. Afgelopen dinsdag werd ook al een man aangehouden in verband met mogelijke betrokkenheid bij het overlijden van Ates. De beide mannen zitten in beperkingen en vrijdag beslist de rechter-commissaris of zij langer vastgehouden kunnen worden.

Misdrijf
In juli 2017 werd aan Van der Kooijweg in Rijswijk het levenloze lichaam van de 50-jarige Ates aangetroffen. Uit onderzoek bleek dat hij door een misdrijf om het leven is gebracht.

In maart werd een 47-jarige Delftenaar reeds aangehouden als verdachte in deze zaak. Deze persoon zit nog altijd in voorlopige hechtenis.

Gouden Tip
De hoofdofficier van justitie heeft eerder voor de ‘gouden tip’ in dit onderzoek een beloning van 15.000 euro uitgeloofd. Deze beloning geldt nog steeds. Heeft u informatie die voor de politie van belang kan zijn? Bel dan met de recherche via 0900-8844. Lieve anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem 0800-7000. Spreekt u liever met iemand van het Team Criminele Inlichtingen, dan kunt u bellen met 079-3458999.