Vajèn van den Bosch (voice Kids) in X-MAS SHOW

AKTUEEL: Vajèn van den Bosch, bekend van the voice kids, The Sound of music, Spanga’s, on Your feet, Grease en nieuwe tijden, is aan de cast toegevoegd van de X-MAS SHOW op vrijdag 21 december om 20.00 uur in de Rijswijkse Schouwburg. De ultieme kerstbeleving vol oude en nieuwe kerstnummers voor de echte kerstliefhebber! Ga met ons mee door de wondere wereld van Kerst. Bestellen kan via https://bit.ly/2E2hWGT

Beleef Kerstmis in de Schouwburg
Een droom komt uit… dit jaar wordt de schouwburg omgetoverd tot één groot kerstfeest met een eigen productie van de Rijswijkse Schouwburg, het RJT en dansschool Karin den Os.

Sterren en aankomende talenten
Een indrukwekkende sterrencast – jong en oud – neemt u mee op een magische reis door de wondere wereld van Kerst. We zjin er trots op niemand minder dan Vajèn van den Bosch zalschitteren in deze eigen productie. Evenals Remko Harms van LA The Voices en de Nederlandse Les Miserables) en Michelle van der Ven (Christine in de Duitse The Phantom of the Opera). Bijgestaan door de aanstormende talenten van het RJT en dansschool Karin den Os zorgen zij samen voor een fantastisch kerstspektakel. Samen brengen zij de allermooiste oude en nieuwe kerstnummers. De ultieme kerstbeleving die je niet wilt missen!