Vacature verbetering openbare verlichting Rijswijk

De gemeente Rijswijk is op zoek naar een technisch beheerder voor de openbare verlichting. De persoon op deze functie is verantwoordelijk voor het goed functioneren van de technische installaties van de gemeente.

Openbare verlichting
Het accent bij de functie lift op de openbare verlichting. ‘Je bent een belangrijke schakel tussen beleid en uitvoering en coördineert de werkzaamheden van de onderhoudsaannemers.’, aldus de gemeente Rijswijk in zijn vacature.

Goedbetaalde baan
De kandidaat wordt onder andere verantwoordelijk voor het afhandelen van storingen en meldingen en het behandelen van verzoeken van bewoners. Een opdracht die niet in alle gevallen even makkelijk zal zijn met de staat van de installatie in Rijswijk in het achterhoofd. Maar aan de andere kant, je verdient er wel maximaal €4.225,00 bruto per maand mee, voor 36 uur werken met prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

Politie reageert op vacature
Hoofd Communicatie van Politie eenheid Rotterdam Wim Hoonhout reageerde online op de vacature: ‘Ik hoop dat de nieuwe man/vrouw dan ook snel werk maakt van het herstel van defecte lantaarnpalen. Bijna zes maanden een kapotte lantaarn voor mijn deur slaat echt nergens op. Meldingen leiden nergens toe.’

Solliciteren?
De vacature is te vinden op de website van de gemeente Rijswijk.