Vacature – Stage: AV medewerker / Specialist

Rijswijk.tv is het grootste nieuwsplatform van Rijswijk en wordt gevolgd in de gehele regio Haaglanden. Met onze online media bereiken we op maandbasis ruim 200.000 mensen. Daarnaast wordt ons offline TV kanaal in 250.000 huishoudens uitgezonden in Den Haag, Rijswijk, Leidschendam-Voorburg, Pijnacker-Nootdorp, Zoetermeer, Delft en Wassenaar. De artikelen die we schrijven op Rijswijk.tv worden ook in radionieuws omgezet en uitgezonden op Feel Good Radio met een potentieel bereik van 1 miljoen mensen. De content die je tijdens je stage maakt wordt dus aan een groot publiek getoond via de diverse kanalen.

Wat bieden we
●  Goede persoonlijke begeleiding
●  Een leerzame stage met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
●  Mogelijkheid tot inbreng van eigen ideeën. Wij houden van initiatieven
●  Een informele werkomgeving en gezellige collega’s
●  Veel verantwoordelijkheid
●  Een langdurige stage
●  Eventuele opties en aantal dagen zijn te overleggen

Wie zoeken we
Wij hebben plaats voor drie stagiaires die nauwkeurig werken en met veel plezier artikelen schrijven. Studenten die het leuk vinden om initiatief te nemen en mee te denken in de organisatie. Bij ons ben je deel van het team en bedenken we iedere ochtend in de vergadering wat we gaan doen en wat de gewenste output van die dag wordt. Het maken van videocontent kan nieuws zijn, maar ook vrije tijd, evenementen en entertainment hoort er bij. Het is belangrijk dat het item dat gemaakt wordt interessant is voor de doelgroep van ons platform. Het kan dus zijn dat je zelfstandig een item draait of mee gaat met een journalist die een interview op lokatie afneemt. Jij maakt hier vervolgens een mooie edit van die op het nieuwsplatform en televisie uitgezonden wordt.

Reageer vandaag nog
Als deze vacature je aanspreekt, reageer dan vandaag nog via vacature@rijswijk.tv. Wij kijken uit naar jouw enthousiasme en een leuke tijd binnen ons team.