U2 coverband Beyond The Music speelt iconisch album live in Rijswijk

De laatste keer dat U2 in Nederland speelde was alweer in 2018. Maar voor wie weer eens toe is aan muziek van een van de beste bands aller tijden biedt coverband Beyond the Music een uitstekende oplossing. Zij komen namelijk 21 oktober naar de Rijswijkse Schouwburg.

The Joshua Tree
De coverband speelt een van de meest iconische albums aller tijden, The Joshua Tree. De muziek wordt integraal gespeeld door een prachtige live band. Ook nemen zij een klassiek orkest en een popkoor mee om de muziek te ondersteunen.

Beyond the Music
Beyond the Music is ontstaan uit een diepe liefde voor muzikale grootheden en de wens om deze te eren op een spectaculaire manier. Het resultaat hiervan is een sublieme combinatie van hedendaagse rockmuziek met grootse orkestrale arrangementen.

Kaarten
Het concert vindt plaats op zaterdag 21 oktober. Vanaf 20.00u hoor je de eerste gitaarklanken van het openingsnummer “Where The Streets Have No Name”. Tickets zijn verkrijgbaar bij de kassa van de Rijswijkse Schouwburg of hun website. De kaarten zijn beschikbaar vanaf €30,50.