Trias zoekt stagiair Marketing & Communicatie

Heeft social media voor jou geen geheimen? Houd je van schrijven en vind je het een uitdaging om te bedenken hoe je een workshop of evenement promoot? Dan is er een uitdagende stageplek bij Trias, hét dynamisch kunsteducatie centrum in Rijswijk, aan Cor Ruysstraat.

Als stagiair Marketing & Communicatielever (HBO/WO werk- en denkniveau, richting communicatie, (media)marketing of cultuurmanagement) je een belangrijke bijdrage aan de marketing en communicatie in de uitvoering, maar ook in het bedenken van concepten. Je ondersteunt de marketing & communicatie afdeling bij de dagelijkse werkzaamheden. Denk hierbij aan redactioneel werk zoals het bijhouden van de website en het schrijven van promotieteksten, het bijhouden en optimaliseren van social media kanalen, drukwerkbegeleiding, persberichten schrijven, het maken van foto- en videorapportages en ondersteuning bij het opzetten van campagnes.

Voor meer informatie over Trias: www.stichting-trias.nl. Herken jij je in deze omschrijving? Mail dan je motivatie en cv naar sigridverdonck@stichting-trias.nl o.v.v. ‘stage marketing en communicatie’.