Trias bewijst dat ze jong talent groot kan maken

Zaterdag 25 mei was de kick-off van de Trias Talent Agency. In de afgelopen jaren zijn er al verschillende lokale talenten ontdekt die op verschillende podia in de regio gestaan hebben.

Podium voor talent
Veel talenten uit de Trias Talent Agency kwamen we al tegen bij de Rijswijk Talent Awards. Roos Steenbergen zong zichzelf in de eerste editie naar de finale met het liedje ‘Zinloos’. In het laatste seizoen van The Voice Kids kreeg ze het met haar talent voor elkaar dat alle stoelen omdraaiden toen ze een liedje van Marco Borsato zong. Katja Kuipers won de finale van de tweede editie van de Rijswijk Talent Award met een liedje van Ella Fitzgerald. Een leuk detail is dat Katja de allereerste auditie was tijdens de voorrondes bij Trias.

Portretten van de talenten
Fotoclub F70 maakte in de afgelopen periode veel portretten van de talenten. Deze portretten zijn nu te bezichtigen in Trias, Centrum voor de Kunsten.

Talenten zijn te boeken
De talenten van de Trias Talent Agency zijn vanaf nu ook te boeken voor muzikale optredens en presentaties. En het aanbod is erg breed. Zo zit er een singer-songwriter in het aanbod, maar ook een rockband, jazz zangeres, volkszanger, presentatrice, popzangeres en ook klassiek talent.

Talentontwikkeling stimuleren
De talenten zijn te boeken via de Trias Talent Agency. Alle opbrengsten uit optredens worden direct geïnvesteerd in de talentontwikkeling.