Themadag Don Bosco Vakantiebos werd groot succes

Het Vakantiebos van Don Bosco heeft een geslaagde tweede week achter de rug. Naast de uitstapjes, de watergevechten en het ontvangen van kinderen van het asielzoekerscentrum, stond de jaarlijkse themadag op de planning. Dankzij sponsoring van RGU Dela Rijswijk kon groots worden uitgepakt met een klimtoren, een goochelaar en een touwtrekbaan.

De Europese vrijwilligers droegen hun steentje bij door een spel uit eigen land te organiseren. Aan het kleurrijke Vakantiebos kunnen kinderen van 4 tot en met 16 jaar meedoen. Een team van 70 vrijwilligers organiseert een drieweeks programma voor kinderen uit de buurt. Het Vakantiebos eindigt op 18 augustus; een week waarin de tieners op kamp gaan, er met verf gekliederd wordt en we een disco organiseren. Samen met de kinderen zamelt het team ook geld in voor Buddy Netwerk, een organisatie met een warm hart voor kinderen in een moeilijke situatie.

Ook na de zomervakantie staat Don Bosco Rijswijk klaar voor de jeugd. Zo is er bijvoorbeeld nog plek bij de kookclub en zijn kinderen vanaf 1 september weer elke woensdagmiddag welkom voor sport & spel. Bekijk alle activiteiten op www.donboscorijswijk.nl en proef de sfeer op www.facebook.com/donboscorijswijk