Terug naar de menselijke maat binnen de sociale huisvesting

 

CDA Rijswijk maakt zich hard voor de menselijke maat binnen de sociale huisvesting in Rijswijk. Dit blijkt namelijk te vaak het ondergeschoven kindje. Op 15 februari heeft CDA Rijswijk daarom een inloopspreekuur sociale huisvesting gehouden. Daarnaast zijn er de afgelopen weken diverse klachten van huurders ontvangen naar aanleiding van de oproep voor het inloopspreekuur.

CDA Rijswijk is samen met een expert op het gebied van technisch beheer met de diverse klachten aan de slag gegaan. En met resultaat. De diverse woningbouwverenigingen zijn het gesprek aangegaan en zijn begonnen om de klachten van huurders te verhelpen. De eerste, vaak langslepende, klachten zijn inmiddels geheel opgelost. Dat moet ook. Want een prettige leefomgeving begint thuis. En een goede leefomgeving maken we samen.

Ervaart u ook dat de menselijke maat ontbreekt? Krijgt u goed en snel contact met uw verhuurder bij reparatieverzoek(en)? Of wacht u nog steeds op de opzichter of op het beloofde belletje terug ? Of heeft u andere klachten/problemen over/met uw sociale verhuurder, die maar niet opgelost worden? Neem dan contact op met Ravi Matadin op matadinf10@gmail.com