’t Julialaantje zoekt vrijwilliger als dierenverzorger

Stichting Streekdierentehuis ’t Julialaantje biedt onderdak aan zwerf- en afstandsdieren uit de omliggende gemeenten. Jaarlijks zijn dit ongeveer 250 honden en 450 katten, daarnaast verzorgen zij ook de opvang voor vogels en knaagdieren. Naast de opvang voor asieldieren is er binnen het Streekdierentehuis pension voor honden. Ze zoeken een vrijwilliger als dierenverzorger. Dagdelen en tijden zijn in nader overleg met de beheerder overeen te komen.

De werkzaamheden zijn de verzorging van de dierenverblijven en materieel van het streekdierentehuis. begeleiding en voorlichting geven aan bezoekers of bij telefonische verzoeken. Omdat deze functie veel inwerktijd vereist vragen zij je alleen te reageren als je minimaal 6 maanden aaneengesloten beschikbaar bent. Je hebt affiniteit met het opvangen en het verzorgen van dieren in het algemeen en goede communicatieve vaardigheden.

Streekdierentehuis ’t Julialaantje Julialaantje 50 te Rijswijk. Zij zijn open voor het publiek van maandag tot en met vrijdag van 13.30 tot 16.30 uur en zaterdag van 10.00 tot 14.30 uur.