Suriname staat centraal bij Wereldkeuken

Op woensdag 28 maart is er weer een Wereldkeuken. Vanaf 17.45 uur staan de deuren open aan de Dr. H.J. van Mooklaan 1. De Wereldkeuken is  maandelijkse open eettafel voor 30 personen (elke laatste woensdag van de maand)  waar iedereen welkom is. Elke maand staat een ander land centraal, dit keer is dat Suriname. De kosten:  €5,00.

Kookworkshop
Van tevoren wordt er iedere keer  een kookworkshop voor 6 personen georganiseerd met deelnemers uit verschillende doelgroepen. Deze koks gaan daarna als volleerde chefs aan de slag om de open eettafel tot een succes te maken. Tijdens de Wereldkeuken maakt u niet alleen kennis met de eetgewoonten van het land maar u maakt  ook kennis met nieuwe mensen.  Vindt u het leuk nieuwe contacten op te doen om uw  netwerk te vergroten dan bent u hier meer dan welkom.
Voor de Wereldkeuken kunt u zich een week van tevoren aanmelden bij de receptie van Welzijn Rijswijk. U kunt langskomen of bellen : tel: 070 7579200.
Voor 28 maart is dat vanaf woensdag 21 maart. Wilt u een keer deelnemen aan de kookworkshop, dan kunt u bellen en vragen naar Lisette Elgershuizen of Nicole van der Spek. De workshop wordt in de week voor de open eettafel gehouden op een maandag- of dinsdagmiddag.