Succes voor Lokomotief op Strandwalfestival

De Rijswijkse Basketbalvereniging Lokomotief stond dit jaar voor het eerst op het Strandwalfestival. Voor de naamsbekendheid, maar er gebeurde meer. 80 kids deden mee aan basketbal clinics en de eerste aanmeldingen voor proeftrainingen zijn al binnen.

“We wilden wat bekendheid voor ons Heren 1 die dit jaar in de promotiedivisie gaat spelen. Daarom gaven Susanne en Erna vanuit een opvallende kraam, met – natuurlijk – een basket, alle geïnteresseerde voorbijgangers informatie”. En dat ging heel goed.

“Daarnaast hebben we bij de jeugd t/m 12 jaar enkele plekjes vrij voor nieuwe leden. Daarom verzorgden twee trainers van Lokomotief, Kevin en Jordy, basketbal clinics op een gelegenheids-veldje met 2 baskets. Ondanks de warmte deden zeker 80 kinderen enthousiast mee. Astrid gaf aan hun ouders de benodigde informatie. Van 12-17 uur was het superdruk én superleuk”.

En het resultaat is al zichtbaar want Intussen zijn zelfs al de eerste aanmeldingen voor proeftrainingen binnengekomen. Wie ook een keer bij een training wil komen kijken of meedoen: mail naar tc@lokomotief-rijswijk. Vermeld je naam, geboortedatum en tel.nr. Dan hoor je of er plek is en naar welke training je het beste kan komen. Twijfel niet! Basketbal is een coole, uitdagende sport en ons aantal plekjes is beperkt. www.lokomotief-rijswijk.nl

“Basketbalvereniging Lokomotief is zeer tevreden over eerste deelname aan het Strandwalfestival!”