Succes duo-fietsproject Onderwatershof vraagt uitbreiding

Het fietsproject van Woonzorgcentrum Onderwatershof is door de grote groep vrijwilligers en natuurlijk de lange mooie zomer een groot succes. Veel, meest oudere, Rijswijkers gingen mee met de elektrische duo-fiets voor een ritje in de omgeving.

Wijde omgeving per duofiets doorkruist
Langs de Vliet naar Delft of een ritje door de Landgoederenzône. Zelfs het Zuiderpark en Scheveningen werden aangedaan. Kopje koffie onderweg….. Het waren vooral de bewoners van Onderwatershof en ook mensen uit de wijk die van het nieuwe vrijwilligersproject konden profiteren.

Voorjaar start met spectaculaire uitbreiding
“Tijdens de wintermaanden staat de fiets even in de garage maar in het voorjaar pakken we de draad weer op met een spectaculaire uitbreiding. Wat dat is blijft nog even een verrassing”, vertelt André van Zomeren.

Wie wil ook mede-Rijswijkers rondrijden
“Graag willen we ons team nog verder uitbreiden met fietsvrijwilligers zodat we nog meer mensen een heerlijk uitje kunnen bezorgen. Ook kunnen we zo een kleine bijdrage leveren in de strijd tegen vereenzaming.” Voor het aanmelden als vrijwilliger kan je contact opnemen met André van Zomeren, 0653859210 of a.zomeren@gmail.com.