Strandwalfestival, gezellig, maar ook weer heel smakelijk

Eén moment in Rijswijk dat de Rijswijkse horecaondernemers samenwerken. En dat is met het Strandwalfestival. Zij verzorgen op 9 en 10 september weer het eten en drinken op het grootste festival van Rijswijk.

Restaurant De Wits, Ton’s Muziek- en Eetcafé, Hageman Party Catering Haaglanden, Vroem Vroem Koffie, Kaldi Mobiel, Jaap Verheij IJsco, Herberg van Ouds ’t Nest en Makaraci Gelato hebben hun medewerking toegezegd voor zaterdag 9 september tijdens het Strandwalfesti-val. Deze Rijswijkse horecaondernemers zijn van 12.00 tot 17.00 uur te vinden op de Strandwalmarkt en/of vanaf 17.00 uur in het Rijswijkse bos tijdens Strandwal by night. Uiteraard kunnen de bezoekers aan alle sportieve en creatieve activiteiten op Tennispark Welgelegen tijdens de Strandwalmarkt ook aldaar genieten van alles wat de keuken van Welgelegen te bieden heeft.

Tijdens de familiedag op zondag 10 september zijn Vroem Vroem, Jaap Verheij IJsco en Van Ouds ’t Nest van de partij en is Akihito Sushi te vinden bij het DELA Talentstage op het Don Boscoterrein. De pop-up buitenlocatie Te Werve Buiten op Landgoed Te Werve aan de Van Vredenburchweg 101, is geopend voor Jazz, Gin&Tonic. Uiteraard kunnen de bezoekers voor een verfrissing of een heerlijk broodje ook terecht bij Kinderboerderij ’t Akkertje waar Herberg van Ouds ’t Nest de horeca deze dag exploiteert. In Winkelcentrum Oud-Rijswijk biedt een aantal restaurants in de week voorafgaande en tijdens het Strandwalfestivalweekend weer een heerlijk Strandwalmenu aan.

Nieuw tijdens het Strandwalfestival is de Strandwalbrunch op zondagmiddag. Deze brunch is speciaal bedoeld om aan een mede-Rijswijker cadeau te doen. Gunt u uw buurvrouw of buurman een gezellige middag? Wilt u uw mantelzorger bedanken? Of wilt u als Rijswijkse ondernemer of vereniging (uw) vrijwilligers bedanken? Schaf dan voor slechts € 25,00 een stoel aan en bied deze plek aan een Rijswijker die het in uw ogen meer dan verdient. Aanmelden kan heel eenvoudig door een berichtje te sturen naar aanmelden@strandwalfestival.nl o.v.v. Strandwalbrunch. Ook deze brunch wordt door de Rijswijkse horeca verzorgd!