Strandwalbrunch wordt groot Rijswijks evenement

Op zondag 10 september, de familiedag van het Strandwalfestival, wordt op het plantsoen van de Van Vredenburchweg tussen het Ruysdaelplein en de Jozef Israëllaan een Strandwalbrunch georganiseerd voor de Rijswijkers. Zo wordt er op ook een verbinding gemaakt tussen de activiteiten op zondag die op en rond het terrein van kinderboerderij Het Akkertje en de Herenstraat plaatsvinden.

Het motto van het Strandwalfestival is verbinden. Al negen jaar lang organiseert het Strandwalfestival activiteiten om Rijswijkers met elkaar in contact te brengen. Zoals schoolkinderen die met ouderen in verzorgingshuizen gaan bloemschikken, een high tea organiseren, maar ook ouderen behulpzaam zijn bij een bezoekje aan kinderboerderij Het Akkertje op de zondag: de familiedag.

Dit jaar heeft de organisatie van het Strandwalfestival een Strandwalbrunch bedacht voor Rijswijkers die het leuk vinden om met anderen aan tafel te zitten en om allerlei uiteenlopende redenen daartoe niet altijd in de gelegenheid zijn. Op deze Strandwalbrunch is voor minimaal 100 personen vindt plaats.

Het idee is dat bedrijven en particulieren deze brunch aanbieden aan Rijswijkers die door de organisatie van het Strandwalfestival worden benaderd. Inmiddels hebben twee bedrijven samen al 30 plaatsen voor de brunch besteld. Een brunchstoel kost € 25,00. Wie belangstelling heeft deze Strandwalbrunch te steunen kan zich melden bij aanmelden@strandwalfestival.nl o.v.v. Strandwalbrunch.