Stemmen in Rijswijk tussen de kunstenaars

Met de verkiezingen in aantocht zijn de stemplekken van Rijswijk bekend gemaakt, opmerkelijk is het atelier van Dominic Brown, een gedreven kunstenaar uit ons Rijswijk die zijn inspiraties haalt uit  oude culturen zoals Egypte en de Griekse mythologie. Naast dat hij ook bezig is met grafische prints voor de modewereld en samenwerkt met architecten gaat zijn atelier een belangrijke rol spelen voor de verkiezingsdag.

Jouw portret in de koffie
Brown werd gevraagd door de gemeente of zijn atelier gebruikt kon worden voor de verkiezingen, Brown: “Ik vind het heel leuk dat mijn ruimte gebruikt gaat worden om te stemmen en dat de mensen tegelijkertijd mijn kunst kunnen bekijken.” Naast het gebruik als stempunt zal het atelier ook voor iets bijzonders gebruikt worden op dezelfde dag, Brown: “Ik heb voorgesteld aan de gemeente Rijswijk, aangezien zij een ‘happening’ willen maken van het stemmen, om koffie in te schenken voor de bezoekers verzorgd door Emily Zoethout. Zij kan jouw portret in de koffie laten maken, dat is uniek!” Emily is die dag aanwezig in het atelier van acht uur tot twee uur. De verkiezingsdag beloofd dus een bijzonder event te worden voor de stemmers bij het atelier van Dominic Brown, die nog meer plannen heeft voor de komende tijd, Brown: “Daarnaast ben ik ook bezig met het mooier maken van de elektriciteitshuisjes voor de gemeente Rijswijk.”

Het atelier van Dominic Brown is gevestigd op de Strijplaan 101, waar u naast het stemmen ook mevrouw Zoethout kunt bezoeken voor een unieke creatie in uw koffie.

Tekst en foto: Danny Steehouwer