Stem nu op de meest actieve oudere Rijswijk

De nieuwe politieke beweging Wij. Rijswijk laat zien dat ze er voor alle leeftijden is en lanceerde onlangs de ‘Actief Oud is Goud Verkiezing’. Er zijn vijftien ouderen genomineerd die kans maken op de titel Meest actieve ‘oudere’ van Rijswijk 2017. Daarbij horen een award en cheque van 100 euro. Stemmen op de vijftien kanshebbers kan t/m 31 december via wijrijswijk.nl.

Vrijwilligersondersteuning
Wij. Rijswijk wil veel positiviteit in de stad brengen. Zo riep de beweging, onder leiding van wethouder Björn Lugthart, al een vrijwilligersbank voor incidentele vrijwilligersondersteuning in het leven, ontstond een heuse jongerengroep om ook jongeren bij de politiek te betrekken en komt Wij. nu dus met een verkiezing tot de meest actieve oudere van Rijswijk.

Steentje bijdragen aan Rijswijk
Met deze prijs wil de beweging laten zien hoe waardevol ouderen zijn voor de stad. Daarnaast geven genomineerden voorbeelden hoe iedereen zijn steentje bijdraagt aan Rijswijk, ongeacht leeftijd. De datum en locatie van de uitreiking worden bekend gemaakt op de website van Wij.

Wij. wil politiek dichter bij de mensen brengen en inwoners meer betrekken bij alle beslissingen in hun stad. Dat geldt voor jongeren, ouderen en iedereen daartussenin!