Stella Fietsen opent 21ste testcenter in Rijswijk

Wethouder René van Hemert heeft vanmiddag een fietsenmiddag. Op de fiets gaat hij naar de Minister Aalberselaan 41en opent samen met Amanda Harleman, marking & comunicatie manager en shopmanager Daan van Adrichem het nieuwe – 21ste – testcenter van de Nunspeetse fietsenfabrikant Stella fietsen op een steenworp van Plus Jongenotter.

Elke dag rijden meer dan 90 mobiele teams door Nederland om de Stella elektrische fietsen bij de klanten af te leveren en service te verlenen.  “Wij komen graag bij de klant aan huis voor het maken van een proefrit, maar in combinatie met onze fysieke E-bike Testcenters kunnen wij onze klanten te allen tijde optimaal bedienen’’, zegt Amanda Harleman.

René Van Hemert is ook fietsambassadeur van de Metropoolregio Rotterdam Den Haag. Hij ziet dat e-bikes steeds populairder worden voor woon- en werkverkeer. “In de regio hebben we een goed net van fietspaden. Dat wordt alleen nog maar beter”, voegt hij toe.  “De e-bike past goed in de trends van gezondheid en een vitale levensstijl”.