Scholier zwaargewond na steekpartij Karmozijnstraat Rijswijk

In een parkje nabij de Karmozijnstraat in Rijswijk, een zijstraat van de Steenvoordelaan, zijn woensdagmiddag 10 april twee personen gewond geraakt. Een jongen is zwaargewond door de traumahelikopter naar het ziekenhuis gebracht. De politie heeft bevestigd dat het gaat om kinderen tussen de 14 en 18 jaar. De dader heeft zich woensdagavond gemeld bij de politie. Het gaat om een 15 jarige jongen uit Den Haag

Twee scholieren, waarvan één zwaargewond
Volgens getuigen gaat het om twee scholieren van de school nabij het steekincident. Er is één slachtoffer zwaargewond afgevoerd naar het ziekenhuis. Het andere slachtoffer is er minder ernstig aan toe. Een traumahelikopter moest worden ingevlogen ter assistentie.

Scholieren wonen niet in de wijk
Volgens een buurtbewoner zou het gaan om kinderen die hier in de wijk op school zitten maar niet wonen. Rijswijk.tv nam contact op met het nabijgelegen Rijswijks Lyceum en sprak met docent Ruben Vlek. Hij gaf in een kort gesprek aan dat hij geen enkele vraag over de zaak wilde beantwoorden en verbrak daarna direct de verbinding.

Burgemeester reageert op steekpartij
Ook Burgemeester Bezuijen reageert geschrokken op de gebeurtenissen vandaag via Twitter.