Sprookjesachtige Kidsdag in winkelcentrum In de Bogaard

Een nieuw evenement in Winkelcentrum In de Bogaard, helemaal voor de jongste Rijswijkers. Zaterdag 26 januari tussen 12.00 en 16.00 uur verandert De Bogaard in een sprookjesachtig paradijs! Meezingen met de drie feeën Glitter, Magic en Glowy van de meidengroep Starz (RTL Telekids !!), verkleed met je favoriete prinses op de foto, schminken en glittertattoo’s, een ritje in de koets.

Betoverende show
In een betoverende 30 minuten durende show neemt Starz, samen met de kinderen, een kijkje in Sterrenland. In de show moeten Starz en de kinderen een probleem oplossen: de vlaggetjes zijn kwijt! Help jij de vlaggetjes terug te vinden?

Speciale kleedruimte
Kies je outfit in de speciale kleedruimte en ga op de foto voor het groene scherm. De foto’s zijn vervolgens – waarbij je voor een mooie prinsen- en prinsessenachtergrond staat – op de Facebookpagina van In de Bogaard gratis te downloaden.

Beautytent
Op het Bomenplein staat een echte beautytent! Hier kun je je laten schminken, een gave glittertatoeage laten zetten en je nagels prachtig laten lakken! Ga de tent in als jezelf en kom er als een echte prins(es) weer uit!

In de koets rijden
Op het Bogaardplein rijdt de hele middag de koets van Assepoester rond! Deze koets wordt getrokken door 2 prachtige paarden.  Al deze activiteiten en prinsessen zijn te vinden in de Prinsenpassage, op het Bomenplein en op het Bogaardplein in winkelcentrum In de Bogaard en aan de activiteiten kan kosteloos deelgenomen worden!