Sportfestival Fris & Fruitig tijdens Strandwalfestival

In Rijswijk vindt het Strandwalfestival weer plaats op 13, 14 en 15 september. Dit jaar kun je het festival op zondag tussen 10:00 en 15:00 uur fris en fruitig afsluiten met het gezonde, gezellige en actieve sportfestival ‘Fris & Fruitig.’ Alle Rijswijkers zijn uitgenodigd om samen te komen feesten en bewegen.

Eerste editie boordevol beweging en gezelligheid
Op de eerste editie van het sportfestival Fris & Fruitig worden verschillende gratis sportlessen gegeven, staan gezonde foodtrucks en vindt men loungeplekken. Alles natuurlijk in festivalsfeer voor het hoofdpodium bij De Naald en in het Rijswijkse Bos.

Sportworkshops
Leef je uit tijdens een groepsles Bodycombat, doe mee met Yoga of ga soepeltjes los met Salsation. Of meld jij je aan voor één van de andere lessen? Zoals Jumping Fitness, HIT, Hardlooptraining, Fit & Vitaal en (Kick)boksen. De lessen zijn geschikt voor verschillende leeftijdsgroepen en super leuk voor zowel beginners als gevorderden. De sportlessen worden verzorgd door de Rijswijkse sportaanbieders SportCity, Sportcentrum Nicolaas, First Class Sports en Sir Winston.

Inschrijven
Je kan je inschrijven voor het Fris & Fruitig sportfestival via deze site. Kies welke les het beste bij jou past en verwen jezelf na de lessen op het foodplein met gezonde foodtrucks, loungeplekken en sportkraampjes.