Sporters met Danny voor Ikpas-Rijswijk

Op woensdag 27 maart hield Rijswijk.tv journalist Danny Steehouwer, die dit jaar wederom ambassadeur is voor de Ikpas campagne, en Sportcity Rijswijk een mooie steunbetuiging voor de deelnemers van Ikpas. De sporters van de les BodyCombat droegen allemaal een armbandje van Ikpas en gingen ermee op de foto. Ikpas is in Rijswijk een jaarlijkse traditie geworden waarin de deelnemers worden uitgedaagd om dertig of veertig dagen geen alcohol te drinken.

Bewust omgaan met alcohol
Ikpas wilde zich dit jaar ook wat meer richten op de sport. Voor ambassadeur Danny een mooie gelegenheid om, in samenwerking met zijn sportschool Sportcity Rijswijk, actieve steun uit te dragen. Danny: ‘Ikpas wordt steeds meer geaccepteerd en de mensen gaan steeds bewuster om met alcohol. Hoe fijn is het als mijn sportschool hieraan kan bijdragen voor begrip en ondersteuning!’

Volgend jaar zeker meedoen
Een ander lid van Sportcity Rijswijk, Ron van der Vliet, was nog niet op de hoogte van deze campagne maar ging zich erin verdiepen. Ron: ‘Ik vind Ikpas een mooie initiatief om mensen bewust te laten worden. Voor dit jaar ben ik niet op tijd om mee te doen maar volgend jaar ga ik hier zeker een poging aan wagen!’ De Ikpas campagne in Rijswijk duurt dit jaar van 6 maart tot 14 april.