Sportcity Rijswijk steunt Ikpas

Deelnemers van de campagne Ikpas hebben hun maand bijna voltooid, wat geen makkelijke weg geweest moet zijn blijkt uit het artikel van gisteren over de ambassadeurs Henny van der Horst en Femke Merkx.


Sporters doen IkPas polsbandjes om
Verslaggever van Rijswijk TV, Danny Steehouwer, was dit jaar ook mede ambassadeur van Ikpas. Hij werd gevraagd om ambassadeur te worden vanwege zijn opvallende activiteiten zoals spelen in GTST, schrijven en publiceren van zijn verhalen en prijzen winnen voor zijn fotografie. Het feit dat hij ook niet drinkt kon hij hiermee een voorbeeld zijn.
Omdat het einde van de Ikpas maand nadert, wilde Danny Steehouwer nog iets groots aanpakken als ambassadeur. Hij nam contact op met Ellen Clarisse, hoofdsales bij zijn sportschool Sportcity Rijswijk, om te bespreken of Sportcity en Ikpas voor één dag samen konden komen. Hieruit kwam het idee: Sportcity Rijswijk steunt Ikpas.

Steun en respect voor IkPas deelnemers
Sportcity Rijswijk liet vandaag haar steun en respect zien voor alle Ikpas deelnemers die de moeilijke uitdaging aangingen om te stoppen met drinken. Dit kon passen in een speciale groepsles dat vandaag plaatsvond genaamd BodyCombat XL. Deze speciale les duurde twee uur in plaats van één uur, gegeven door instructeurs Marc en Linda. Sporters van deze les werden verrast met de vraag van Ellen Clarisse of ze de Ikpas bandjes om wilde doen die gebracht waren door Danny Steehouwer, zodat ze hiermee hun steun konden betuigen voor de campagne.
Alle bandjes die beschikbaar waren werden in gebruik genomen, Danny was aanwezig om dit steun betuig vast te leggen met zijn camera.

Sportcity Rijswijk en Ikpas bij elkaar met dezelfde missie: Minder drinken, meer bewegen. De foto’s hiervan zijn te zien op de Facebookpagina van Ikpas en Rijswijk TV.

Foto en tekst Danny Steehouwer