Sponsorzwemmen Serious Request in De Schilp

 Michel de Kleijn, Kaylee Oemar, Julia King en Leoni Lewerissa organiseren op donderdag 15 december van 20.00 tot 21.30uur sponsorzwemmen in het zwembad De Schilp voor Serious Request. Het geld wordt gebruikt voor het bestrijden van longziektes, waar elk jaar nog steeds teveel mensen en kinderen aan overlijden.

 

Op het evenement is iedereen met een A zwemdiploma welkom, maar vooral kinderen die nog op de basisschool zitten. Met behulp van ons sponsorformulier kunnen de deelnemers hun sponsoren noteren. De deelnemers kunnen dit formulier bij de balie van De Schilp ophalen. Kinderen kunnen hun ouders of bijvoorbeeld hun buren vragen om een bepaald bedrag per baantje te doneren. Losse bedragen zijn ook zeer welkom.

 

“Wij hebben op dit moment een aantal deelnemers die zeker komen, maar wij zijn zelf volop bezig om zoveel mogelijk mensen te regelen. Wij hebben al een aantal posters opgehangen in De Schilp en verder gaan wij langs basisscholen met de sponsorformulieren en flyers om zoveel mogelijk kinderen te informeren” vertelt het viertal.