Spectaculaire Summerschool bij Trias

In de zomervakantie is er Summerschool bij Trias met verschillende activiteiten zoals een meerdaagse musicalworkshop en een speciale knutselclub bij Kinderboerderij het Akkertje.

Musical gebaseerd op de Disneyfilm
Kinderen van zes tot en met twaalf jaar kunnen de Musical Vaiana in een paar dagen leren. De musical, gebaseerd op de Disneyfilm, gaat over een meisje dat op zoek gaat naar het legendarische eiland Te Fiti om haar volk te redden van de ondergang. Tijdens deze Summerschool worden de kinderen klaargestoomd tot volwaardige spelers. Zo leren ze de danspasjes, werken ze aan scènes en leren ze liedjes, waaronder de hit ‘Ooit zal ik gaan’. De Summerschool is van 16 tot en met 18 juli.

Knutselclub on tour bij ‘t Akkertje
Kippen, geiten, herten, koeien, cavia’s: ze zijn er allemaal op Kinderboerderij het Akkertje. Tijdens de knutselclub on tour op 19 juli kunnen kinderen en volwassenen vanaf zes jaar deze en nog veel meer dieren natekenen met potlood of houtskool. De deelnemers krijgen uitleg en tips van de kunstdocente om de schetsen zo goed mogelijk uit te werken. Er zijn twee workshops: één voor kinderen van zes tot en met acht jaar en één voor iedereen vanaf negen jaar.

Voor meer informatie en inschrijvingen kijk op www.stichting-trias.nl/vakantie-activiteiten