Specialist in babyartikelen opent in Herenstraat

Dinsdagmiddag 25 september om 13.00 uur opent Sarissa Verboom in de Herenstraat 107 ‘Boutique by Djenna’ met exclusieve babykleding, knuffels en babykamer aankleding. “Voor mijn dochter Djenna zocht ik vaak tevergeefs naar producten van de betere merken. Die verkopen we nu hier in de Herenstraat 107”, zegt de Rijswijkse Sarissa.

Oud Rijswijk wordt steeds leuker
Afgelopen weken is hard gewerkt om alles op tijd klaar te krijgen. “De hele familie, die gelukkig ook in Rijswijk woont, heeft meegeholpen. We zijn nu nog bezig met de etalage”, vertelt ze enthousiast. Het was voor Sarissa wel direct duidelijk dat ze zich in Oud Rijswijk wilde vestigen. “Ik ben hier opgegroeid en ken de Herenstraat goed. De zaterdag met de markt is altijd heel gezellig en dan komen er ook veel niet-Rijswijkers. De laatste tijd zijn er ook leuke winkels bij gekomen”.

Ruim aanbod aan buitenlandse merken
Sarissa verkoopt alles wat je nodig hebt voor moeder en baby. Behalve het Nederlandse Poetree Kids, heeft ze ook Franse merken zoals Doudou et Compagnie en Emile et Rose. “Italianen en Spanjaarden maken erg mooie kinderkleding. Wij hebben de merken Cóndor, Rapife, Mac Ilusión, tutto piccolo en Lasranjinha”, vult ze aan.