Smullen bij open dag Meesterbakker Roodenrijs

De deuren van Meesterbakker Roodenrijs aan de Heulweg 7 in Rijswijk staan zondag 25 september van 12.00 tot 17.00 uur wijd open voor iedereen die het leuk vindt een kijkje te nemen in de bakkerij.

Er is tijdens de open dag van alles te zien, te beleven en te proeven bij Meesterbakker Roodenrijs. Er zijn diverse demonstraties brood- en banketbakken, kinderactiviteiten, een speciale aanbieding en gratis koffie, thee of limonade mét gebak.

In de banketbakkerij laten de bakkers zien hoe ze gebakjes en speculaastaartjes maken. Een primeur zijn de mini-oliebolletjes, die direct kunnen worden geproefd. In de broodbakkerij wordt getoond hoe de grote kneedmachines werken en beantwoorden de bakkers alle vragen van bezoekers.

De rondleiding door de bakkerij is ook voor kinderen leuk en informatief. Daarnaast kunnen zij een eierkoekje versieren, een cup cake laten schminken en een kleurplaat kleuren of meenemen. Entertainer Jerry Mensing is de hele dag aanwezig met zijn goocheltrucs en ballonnenkunst.

Voor iedereen is er gratis koffie, thee of limonade met een gebakje. Bezoekers kunnen ter plaatse een tas vol lekkers voor een aanbiedingsprijs aanschaffen. In verband met de verwachte drukte worden bezoekers verzocht zoveel mogelijk op de fiets te komen. Parkeren kan bij Event Plaza aan de Lange Kleyweg, waarvandaan het een paar minuten lopen is naar de bakkerij.