Sinterklaas en Pieten verrassen kinderen Mappa Mondo

 

Wat een verbazing woensdagmiddag bij de kinderen van het Mappa Mundo kinderhotel. Terwijl 26 kinderen buiten liedjes zongen, kwamen de Sint en drie Pieten aangereden met een Tuc Tuc. Daarna was het tijd om gezellig binnen het Sinterklaasfeest te vieren. Taai taai poppen werden versierd en iedereen mocht bij Sinterklaas op schoot. De kinderen, ouders, grootouders en Mappa Mondo medewerkers genoten volop. Een mooi en geslaagd Sinterklaasfeest. Een lachje kwam tevoorschijn op de gezichtjes van de kinderen die het dagelijks zwaar hebben.

Het Mappa Mondo kinderhotel is een huis voor kinderen die 24-uurs zorg nodig hebben. Het biedt een tijdelijke woon- of logeeromgeving voor kinderen van 0 tot 18 jaar die voortdurend intensieve verpleegkundige zorg nodig hebben. Omdat de zorg voor kinderen heel zwaar kan zijn, biedt Mappa Mondo hulp zodat niet alleen de kinderen de beste zorg krijgen, maar ook de ouders ontlast worden van deze zware taak.

Dit Sinterklaasfeest is mogelijk gemaakt door Businessclub Rijshaeghe en het strooigoed en nog wat lekkers voor de kinderen kwam van Kerstidee.com.