Samen lezen in het Taalhuis

Samen een boek lezen en met elkaar over het boek praten, maakt lezen een stuk leuker. Dat kan op elke woensdag vanaf 11 januari van 11.00 tot 12.00 uur bij het Taalhuis in de bibliotheek in Rijswijk. Tijdens de leesclub wordt een eenvoudig boek gelezen. De deelnemers helpen elkaar met het lezen en het begrijpen van de taal. Iedereen is welkom bij de Leesclub, als je beter Nederlands wilt leren lezen en spreken.

Het is niet nodig om goed te kunnen lezen. De taalhuisvrijwilligers begeleiden de deelnemers stap voor stap door het boek heen. Er wordt niet alleen gelezen uit een boek, ook wordt met elkaar gepraat over de onderwerpen uit het boek.

Als je acht keer bij de leesclub bent geweest, krijg je een tegoedbon. Met de tegoedbon word je gratis een jaar lid van de bibliotheek. Zo kun je steeds boeken lenen en lezen. En nog beter de Nederlandse taal leren. Meedoen is gratis. Er is plaats voor 7 deelnemers. Wel vooraf aanmelden bij taalhuisrijswijk@bibliotheekaandevliet.nl  of via070 – 300 19 02

Ken je iemand die graag samen met anderen een boek leest en beter Nederlands wil leren lezen en spreken? Vertel hem of haar over de leesclub bij het Taalhuis.