Samen dragen we Rijswijk

Donderdag 15 november verrichten Wethouder Björn Lugthart, Miriam Bryson, directeur Welzijn Rijswijk en Ineke van der Wel-Markerink om 15:45 uur de feestelijk aftrap van de campagne van NL Doet, met als thema “Samen dragen we Rijswijk.   Aansluitend presenteren Rijswijkse organisaties zich op het Vrijwilligersplein en laten zien wat ze doen en waarom vrijwilligerswerk doen bij hen waardevol en leuk is. Dat gebeurt allemaal in de blibliotheek aan de Generaal Eisenhowerlaan en duurt tot 19.00 uur.

Het programma:

15:45 uur: Feestlijk aftrap van NL Doet.

16:00 uur: Vrijwilligersmarkt

17:00 uur: Workshop Werkgeluk, wel of niet belangrijk door Loubna Zarrou. 

Gelukkig werken lijk simpel, maar blijkt in de praktijk toch niet altijd gemakkelijk. Investeren in het belangrijkste kapitaal van je organisatie, de mensen, is investeren in geluk. Tijdens de workshop staat de vraag centraal wat het oplevert als je investeert in gelukkig werken en krijg je aangereikt hoe je je eigen werkgeluk en dat van je collega’s kunt verhogen.

17.45: Buffet en netwerken met organisaties en bedrijven.

18.15: Vijf organisaties gaan hun behoefte aan Kennis, Materialen of Menskracht via een pitch onder de aandacht brengen bij ondernemers en andere aanwezige organisaties. Ineke van der Wel, voorzitter van de Rijswijkse Uitdaging, verzorgt een introductie op deze pitches.

Voor vragen kunt u contact opnemen met Rochelle Heerema,  info@rijswijkseuitdaging.nl