Ruim aanbod activiteiten bij Expeditie Rijswijk

In de herfstvakantie hoeven de kinderen in Rijswijk absoluut niet stil te zitten of de hele dag thuis te chillen. Expeditie Rijswijk organiseert in de herfstvakantie namelijk weer enorm leuke activiteiten voor kinderen tussen de twaalf en achttien jaar oud.

Dier en natuur
Ook deze vakantie is het weer een gezellige boel bij Expeditie Rijswijk. Van 16 tot en met 20 oktober wordt er elke dag een leuke activiteit georganiseerd. Op maandag 16 oktober komt de vlogger Wilbdebras langs. Hij weet alles over dier en natuur en zal hierover op een interactieve manier, zijn kennis delen.

Alleskunner
Op de dinsdag kan je de strijd aangaan om de felbegeerde Alleskunner Beker. Hier ga je de strijd aan in allerlei gekke, spannende en uitdagende spellen. Volgens de organisatie zitten er ook onmogelijke spellen bij. Maak je borst dus maar nat!

Workshops
Op de woensdag en de vrijdag staan er interessante workshops op het programma. Op woensdag 18 oktober is er een kunstworkshop Microscopie. De naam verraadt al wat je hier gaat doen; leren hoe een microscoop werkt. Op de laatste dag van de vakantieweek staat er een Tapas workshop op de planning. Hier ga je de lekkerste tapasgerechten leren te bereiden, en leer je de geheimen van authentieke smaakcombinaties.

Gekste van Rijswijk?
Op donderdag de 19e, staat misschien wel de leukste activiteit van de hele week op het programma; de Crazy 88. Hier moet je in anderhalf uur, zoveel mogelijk gekke opdrachten uitvoeren, en bizarre uitdagingen aangaan.

Voor het inschrijven en verdere informatie ga je naar de site van Expeditie Rijswijk. Wij wensen iedere deelnemer heel veel plezier!