RTL4 nomineert Brasserie Bijna Thuis voor ‘Beste van Nederland’

Vandaag werd bekend dat het RTL4 programma ‘De Beste van Nederland’ de Rijswijkse Brasserie Bijna Thuis van topkok Remco Nunnikhoven heeft genomineerd voor de verkiezing van de ‘Beste Culinaire Hotspot’. “En dat, terwijl we pas vier maanden officieel zijn geopend”, zegt Joost van der Plas. Via rtl.nl/debestevannederland (bij polls) kan je stemmen op Brasserie Bijna Thuis.

De trouwsuites zijn al ingewijd
“Dat is wel een super opsteker voor ons”, vertelt Joost van der Plas. “De brasserie ging al open voor de opening door de vele gasten die al langs kwamen. Nu zijn we inmiddels vier maanden verder. Er is al heel veel gebeurd. De eerste bruidsparen hebben hun trouwnacht doorgebracht in onze trouwsuites”.

Veel aanloop op de dag
“We hebben ook veel grote bedrijven die bij ons vergaderen, een paar hebben ook met hun team hier overnacht. Wat leuk is dat we ook overdag veel aanloop hebben. Wandelaars uit het park, buurtbewoners, ze komen voor koffie met een gebakje. Ook wordt er een utsmijter besteld. Op verzoek van een aantal bezoekers zijn we ook met speciale broodjes begonnen. Vooral een ‘Broodje Bal’ is populair”, vertelt Joost verder.

Kennismakingsmenu
Om de Rijswijkers te laten kennismaken met de keuken van Remco Nunnikhoven zijn er polulair geprijsde maandmenu’s en actiemenu’s. “We zijn erg blij met alle suggesties van de gasten. Daarmee gaan we aan de slag”, vult Joost van der Plas aan.