Roger Daal is specialist voor maatwerk rolstoelen

Burgemeester Michel Bezuijen opent zaterdag 21 oktober op de Lange Kleiweg het nieuwe pand van RDMobility. Het bedrijf bouwt maatwerk rolstoelen voor actieve rolstoelgebruikers en sporters. De eigenaar Roger Daal, die door een dwarslaesie zelf ook gebruik maakt van een rolstoel, treedt ook op ook op als adviseur voor rolstoelgebruikers.

“Toen ik 20 jaar was, kwam ik bij een duik in de zee ongelukkig terecht en brak mijn nek. Sinds die tijd zit ik in een rolstoel. Ik ben niet bij de pakken gaan neerzitten. Ik volgde een opleiding tot werktuigbouwkundig tekenaar en kon daarna aan de slag bij een constructiebedrijf”, vertelt Roger Daal. “Vanaf het begin van deze periode heb ik interesse gehad in mobiliteit. Dit voornamelijk voor mezelf, omdat ik weer wilde deelnemen aan het leven. Goed materiaal betekent betere prestaties. Dit geldt zeker voor mensen die in hun dagelijkse leven afhankelijk zijn van hun rolstoel”.

RDMobility heeft gezorgd voor een mooi assortiment aan topkwaliteit producten. “Natuurlijk leveren wij ook standaard oplossingen, maar de focus ligt op het leveren van producten die op maat zijn gemaakt. Elke klant is anders en voor ons telkens weer een mooie uitdaging om een passende oplossing te leveren”.