Roel en Cisca van Houts 60 jaar getrouwd

Wat een verassing voor Roel en Cisca van Houts. Ter gelegenheid van hun 60-jarig huwelijk kwam burgemeester Michel Bezuijen op bezoek, met natuurlijk de zilveren burgemeestersketen om. Roel (84 jaar) en Cisca (82 jaar) leerden elkaar kennen op de schaatsbaan. Na een korte verkeringstijd zijn ze getrouwd kregen twee kinderen, Ron en Edwin. Hu hebben ze ook drie kleinkinderen: Lincy, Marc en Tess. En zelfs al een achterkleinkind: Sven.

Nog veel bewegen
Ondanks hun leeftijd zijn ze heel actief en doen eigenlijk nog alles samen. Bewegen was altijd erg belangrijk voor ze. Roel heeft lang gevoetbald bij ADO en VCS en ook op hoge leeftijd proberen ze nog zo veel mogelijk te bewegen, maar helaas werkt het lichaam niet altijd meer even goed mee.

Op vakantie naar Curaçao
Ter gelegenheid van hun 60-jarig huwelijk is het echtpaar met de familie op vakantie geweest naar Curaçao. Het was een heerlijke vakantie met de kinderen, maar wel wat veel gegeten en gedronken. Vanaf nu staan ze dus iedere ochtend weer voor de televisie om met Olga en Duco vol aan de slag te gaan met Nederland in Beweging!