Rob Korbijn, lijsttrekker Onafhankelijk Rijswijk

Onafhankelijk Rijswijk, de partij die onlosmakelijk verbonden is met Dick Jense, heeft de eerste zes kandidaten gepresenteerd van de lijst waarmee ze de verkiezingen ingaat. Een compleet nieuwe ploeg. Ook lijsttrekker Rob Korbijn (3e van links op de foto) is een nieuwe gezicht, maar wel geboren en getogen in Rijswijk

Rob Korbijn is 37 jaar jong. Geboren aan de Aletta Jacobstraat, opgegroeid in de Hoekpolder en woonachtig geweest in De Presidentenbuurt en nu in Cromvliet-Oud Rijswijk. “Ik heb op school gezeten op de Shalomschool en daarna het IMC, gevoetbald bij Vredenburch en getennist bij Welgelegen; dus een grote binding met Rijswijk mag u van mij zeker verwachten”.

Al op jonge leeftijd raakte hij bekend met Onafhankelijk Rijswijk, door  zijn jarenlange vriendschap met Dick Jense jr. “Wij ontmoetten elkaar al op de basisschool. Ik ben vanaf toen de partij gaan volgen. De vroege jaren, de hoogtepunten, de turbulente tijden en de successen. In 2014 heb ik samen met Dick jr. plaats genomen in het bestuur van de vereniging. Ons doel was en is om een verjonging door te voeren in de partij en in de denkwijze”.

De kernwaarden van de partij blijven: nuchter, eerlijk & authentiek is waar Onafhankelijk Rijswijk voor staat. Nuchter in het benoemen van problemen en haar oplossingen – eerlijk, over de gevolgen van keuzes voor Rijswijkers en authentiek, op onze Onafhankelijk Rijswijk wijze, vertrouwend op gezond verstand.