Rob Korbijn,  Lijsttrekker met compleet nieuwe ploeg

Rob Korbijn van Onafhankelijk Rijswijk is een nieuw gezicht, maar wel geboren en getogen in Rijswijk. Hij is 37 jaar jong. Geboren aan de Aletta Jacobstraat, opgegroeid in de Hoekpolder en woonachtig geweest in De Presidentenbuurt en nu in Cromvliet-Oud Rijswijk. “Ik heb op school gezeten op de Shalomschool en daarna het IMC, gevoetbald bij Vredenburch en getennist bij Welgelegen; dus een grote binding met Rijswijk mag u van mij zeker verwachten”.

Nuchter, eerlijk & authentiek
Al op jonge leeftijd raakte hij bekend met Onafhankelijk Rijswijk, door  zijn jarenlange vriendschap met Dick Jense jr. “Wij ontmoetten elkaar al op de basisschool. Ik ben vanaf toen de partij gaan volgen. De vroege jaren, de hoogtepunten, de turbulente tijden en de successen. In 2014 heb ik samen met Dick jr. plaats genomen in het bestuur van de vereniging. Ons doel was en is om een verjonging door te voeren in de partij en in de denkwijze”.

De kernwaarden van de partij blijven: nuchter, eerlijk & authentiek is waar Onafhankelijk Rijswijk voor staat. Nuchter in het benoemen van problemen en haar oplossingen – eerlijk, over de gevolgen van keuzes voor Rijswijkers en authentiek, op onze Onafhankelijk Rijswijk wijze, vertrouwend op gezond verstand.