Rijswijk.tv zorgt voor terugplaatsen brievenbus

Afgelopen zondag berichtten we op Rijswijk.tv dat de PostNL brievenbus aan het Vredenburchplantsoen bij verzorgingstehuis Florence in Rijswijk verwijderd was. Dit leidde tot grote verontwaardigend bij veel Rijswijkers.

PostNL startte onderzoek
Zojuist werd onze redactie gebeld door woordvoerder Annemieke Herberigs van PostNL. Naar aanleiding van het artikel op deze website heeft het bedrijf een onderzoek gestart en het besluit genomen om de brievenbus terug te plaatsen.

“PostNL vindt het belangrijk dat brievenbussen toegankelijk blijven voor mensen, zeker in de buurt van zorginstellingen. Wij zien dit als een vergissing en herstellen deze fout zo snel mogelijk”, aldus de woordvoerder.

 Zodra de brievenbus is teruggeplaatst zal de nabijgelegen brievenbus aan de Jozef Israëlslaan verwijderd worden.

Bewoners Florence zullen blij zijn
Natascha van Florence gaf zit weekend de tip door aan onze redactie over de brievenbus. We spraken met haar collega Saskia van Mijsbergh van Florence en ze is blij: “Dit vind ik echt supergoed nieuws. Wij zijn daar erg blij mee. Vanmiddag kwamen er ook weer drie voorbij lopen met de vraag waar de brievenbus gebleven is. Dit is dus een goede beslissing van PostNL.”