Rijswijkse restaurant Green Palace in Algemeen Dagblad

Het restaurant van Bikas Koirala en zijn vrouw Indira in de Rijswijkse Willemstraat 28 is nog maar een paar maanden open. Ze kregen al bezoek van Ellen Lengkeek, de redacteur van de rubriek Gouden Pollepel in het Algemeen Dagblad.Alleen al voor de lieve eigenaren kom je hier weer terug”, schrijft Ellen in haar verslag.

Eigenaar komt uit Bhutan
Green Palace is in de korte tijd dat het open is al populair. Het is een vegetarisch biologisch restaurant. Vegetarisch eten wordt steeds populairder. Veel klanten eten graag regelmatig vegetarisch. Maar er staan ook vlees en visgerechten op de kaart. De 37-jarige eigenaar en chef-kok Koirala komt uit Bhutan in de Himalaya. Dat is ook terug te zien in de aankleding van het restaurant met foto’s en kleden uit Bhutan. In de keuken staat een originele Indiase tandoor-oven.

Gezonder eten is trend
Bikas vertelt: “Mensen gaan steeds meer gezonder eten. Daar speel ik op in. Met voornamelijk vegetarische gerechten en biologisch geteelde producten. Vlees en vis zijn een bescheiden optie. Onze kwaliteit is gezond eten.”