Rijswijkse Mud Run in het Wilhelminapark

Op 16 juni organiseren de Wij. Jongeren en de Bewonersorganisaties De Strijp, Muziekbuurt, Steenvoorde Noord en Zuid de Rijswijkse Mud Run in het Wilhelminapark voor de leeftijden van 6 tot en met 8 jaar, van 9 tot 12 jaar en dan tot 18 jaar.

Het wordt een jaarlijks terugkerend evenement
“Dit jaar beginnen wij alleen op de zaterdag met de kinderen en jongeren. Binnenkort gaan we het parcours uitzetten. Dus mensen die daar nog een tip voor ons zouden kunnen hebben, laat het weten”, licht Karim Ibrahim als een tipje van de sluier op.

Het is de bedoeling om er een terugkerende happening van te maken om volgend jaar een heel weekend te organiseren. Kinderen en jongeren op de zaterdag en op zondag is het voor de volwassenen. Hiervoor zullen nog alle bewonersverenigingen, bewonersorganisaties, straat – speeltuinverenigingen worden benaderd. De opzet is dat we met heel veel Rijswijkers de Rijswijkse Mud Run organiseren. Iedereen je geïnteresseerd bent om mee te doen kan je jezelf aanmelden bij rijswijksemudrun@gmail.com. Een van de Wij. Jongeren is Karim Ibrahim, Nummer 8 van de Lijst. Karim is het voorbeeld voor de jongeren omdat hij precies weet waar ze van houden. Hij is geboren en getogen in Rijswijk en spreekt hun taal.