Rijswijks Pracht, een avond met optredens op 10 locaties

Op zaterdag 30 maart viert Rijswijk alweer de 7e editie van het leukste kleine locatiefestival Rijswijks Pracht. Op het programma staan optredens op opvallende locaties bij bijzondere artiesten. Na de gezamenlijke opening in de Oude Kerk aan de Herenstraat wandelen negen groepen van 30 liefhebbers van theater, muziek en (klein)kunst door het centrum, om zich op vaak onverwachte locaties te laten verrassen. Samen gaan zij op cultureel avontuur. Elke groep krijgt in de loop van de avond zeven optredens te zien.

Kleinschalig karakter
Het kleinschalig karakter maakt dit evenement bijzonder. Daardoor is het aantal deelnemers beperkt. Als je dit wil meemaken kan je je nu aanmelden. Vanaf nu start de open inschrijving, waarbij de eerste 50 aanmeldingen verdeeld zullen worden door de organisatie. Aanmelden kan per e-mail: rijswijkspracht@gmail.com, onder vermelding van naam, adres en telefoonnummer. De kosten zijn 20 euro per persoon. Maximaal 2 kaarten per persoon.

Aanmelden kan ook vanaf 10 januari rechtstreeks bij een van de ambassadeurs: Heleen Vennik, Marianne Nonhebel, Bianca Lanza, Hanneke Krisman, Ineke van der Wel, Ger Bulder, Laura Visser en Jelleke Prins. Voor jongeren van 18 tot 30 jaar is Maaike Claassen de ambassadeur.