Rijswijks Pracht, een avond met optredens op 10 locaties

Op zaterdag 24 maart viert Rijswijk alweer de 6e editie van het leukste kleine locatiefestival Rijswijks Pracht. Op het programma staan tien optredens op opvallende locaties bij bijzondere artiesten. De opzet van Rijkswijks Pracht 6 (RP6) is onveranderd. Na de gezamenlijke opening in de Oude Kerk aan de Herenstraat wandelen negen groepen van 30 liefhebbers van theater, muziek en (klein)kunst door het centrum, om zich op vaak onverwachte locaties te laten verrassen.

Verrassende route door Oud Rijswijk langs verschillende locaties
Alleen de ambassadeur, die de groep leidt, kent de weg. Elke groep krijgt in de loop van de avond zeven van de tien optredens te zien. Het evenement valt niet in herhaling: het zijn stuk voor stuk nieuwe acts, waarvan er dit jaar vier uit Rijswijk komen. Sinds het begin in 2013 heeft Rijswijks Pracht al meer dan vijftig artiesten een platform geboden.

De inschrijving voor RP6 start vrijdag 12 januari na de Glans van Rijswijk. Aanmelden kan rechtstreeks bij een van de ambassadeurs: Heleen Vennik, Marianne Nonhebel, Bianca Lanza, Hanneke Krisman, Ineke van der Wel, Ger Bulder, Laura Visser en Jelleke Prins. Voor jongeren van 18 tot 30 jaar treedt Lucie de Haas op als ambassadeur. Aanmelden kan ook via Facebook: Rijswijks.Pracht of per e-mail: rijswijkspracht@gmail.com.