Rijswijk.tv en Feel Good Radio blijven actueel en online tijdens de crisis

Het zijn bijzondere tijden. In de eerste week was het spannend, onrealistisch en kwam er veel op ons af. We bleven bovenop het nieuws zitten en Rijswijkers kwamen bij ons voor het nieuws. Daar zijn we trots op. En we gaan ook nu gewoon door! Zowel met Rijswijk.tv als met Feel Good Radio op 105.9FM. Alle programma’s me de meeste muziek uit de jaren 70 en 80 gaan gewoon door zoals je dat gewend bent.

De landelijke maatregelen treffen ons allemaal
We zijn nu de tweede week ingegaan. Alle evenementen en activiteiten zijn afgelast en er gebeurt niet veel meer want bijna iedereen zit thuis te wachten tot het coronavirus ingedamd is. En zoals het er nu uitziet blijven we minimaal tot 1 juni met z’n allen binnen. En dat geldt ook voor ons. Wij blijven zoveel mogelijk binnen, zoals Mark Rutte heeft gevraagd.

Kom bij ons met tips via app, mail of telefoon
We houden je uiteraard wel op de hoogte van alles wat er speelt in Rijswijk. Als je tips hebt voor de redactie, stuur deze dan door. Zie je iets leuks? Film het dan in landscape (je telefoon horizontaal) of maak een foto en stuur het naar de redactie! Dat kan via de verschillende kanalen:

  • WhatsApp: 06-255 255 04
  • Telefoon: 070-20 60 500
  • Mail: redactie@rijswijk.tv

Alles wat je wil delen, mag je delen. Onze redactie is elke dag bereikbaar van 07:00 tot 23:00. Gewoon een praatje maken mag ook natuurlijk. ūüôā