Rijswijk Talent Award krijgt € 2.000 van RABObank

“Wij zijn ontzettend blij met de financiële steun, zo kunnen we de Rijswijk Talent Award tot een hoger niveau tillen!” vertelt Jackie van der Vlis, projectleider Rijswijk Talent Award. “De gulle bijdrage van de RABObank is een geschenk uit de hemel”. Katja Kuipers (winnares 2018) en Roos Steenbergen (finalist 2017 en bekend van The Voice Kids en Het Klokhuis), namens de cheque van € 2.000 in ontvangst van Willem-Jan Verheggen (Manager Rabobank Regio Den Haag). Onder toeziend ook van Patty Jacobs (directeur Trias), Edith Voskamp en Nike van Nuland (ledenraadsleden Rabobank.

Derde editie komt eraan
De derde editie van de Rijswijk Talent Award komt eraan. Inschrijven voor de Rijswijk Talent Award 2019 kan  tot en met 16 juni via www.rijswijktalentaward.nl. De voorronde op zaterdag 29 juni is in de theaterzaal van Trias aan de Cor Ruysstraat 2, de finale is op zaterdag 5 oktober in de Rijswijkse Schouwburg. De talentenjacht is voor iedereen vanaf 6 jaar met een talent op het gebied van podiumkunsten.

Felbegeerde award
Tijdens de voorronde in juni worden 10 kandidaten door een vakkundige jury geselecteerd voor een plekje in de finale. De winnaar van de Rijswijk Talent Award wint niet alleen de felbegeerde award, maar ook optredens en een geldprijs om te besteden aan zijn of haar talent. De organisatie is in handen van Trias i.s.m. de Rijswijkse Schouwburg, het Rijswijks Jeugdtheater, Balletstudio Marijke de Roo en Just Dance Studio.