Rijswijk Talent Award finalisten deel 3

Tara Klaassen
Tara (16) heeft al de nodige ervaring met zingen en optreden. Ze volgt al 6 jaar privé zangles, waarvan 1 jaar bij Trias. Tara zingt het liefst pop nummers en is dit jaar begonnen op een musicalschool. Ze hoopt door haar deelname aan het Rijswijk Talent Award meer ervaring en connecties op te doen, zodat ze verder komt met zingen.

 

 

Katja Kuipers
Katja (9) zingt al sinds zij kan praten. Ze begon met liedjes uit Disney films en had haar eerste zangles toen zij 5 was. Dankzij haar zanglerares Dasha Beets is Katja verslingerd geraakt aan de jazz muziek. Ella Fitzgerald is Katja’s grote voorbeeld. Katja voelt zich opgewonden en enthousiast als zij zingt: zingen geeft haar energie. Verder houdt Katja van dansen, tekenen, schrijven en lezen. Zij hoopt dat door de Rijswijk Talent Award meer mensen haar horen zingen.

 

 

Madhawie Lakhi-Bansidhar
Madhawie (26) is docent pedagogiek en kan zich geen leven voorstellen zonder dansen en acteren. Madhawie heeft een Indiase Klassieke dansachtergrond: Bharat Natyam. Ze voelt zich vrij in het dansen van Bollywood liederen en zou het liefst haar eigen studio hebben om Bollywood dansles te geven, om zo haar passie te delen met iedereen. Meer weten over Madhawie? Bezoek haar website madhawie.nl of bekijk haar dans via haar YouTube Kanaal.

 

 

Rijswijks Jeugdtheater
De RJT Vocals is groep enthousiaste zangers en zangeressen met een gemeenschappelijke passie voor musical. De groep – bestaande uit 25 leden tussen de 12 en de 25 jaar – maakt van ieder optreden een feestje. Het repertoire bestaat voor het grootste deel uit musicalliedjes. Tijdens het optreden in de Rijswijkse Schouwburg staat plezier maken voorop, een genot om naar te kijken dus.