Rijswijk Talent Award finalisten deel 1

Op 29 september vindt de finale plaats van de Rijswijk Talent Award. De komende periode stellen we de finalisten aan je voor. Hier de eerste vier kandidaten.

 

 

The Smoking Jeans
De band bestaat uit Kimon Beerends, Viggo Appel, Mickey Gielen en Jerrey van der Linden.
Deze ‘jonge honden’ spelen pas kort samen, maar het idee om met elkaar een bandje te vormen bestond al langer. Het viertal speelt rock. Later hopen ze veel concerten te geven en op grote en bekende festivals te staan.

 

 

Sneak Classic
Het dansteam Sneak Classic komt van Balletstudio Karin den Os. Hun specialiteit is dat ze een combinatie van Klassiek ballet en Hiphop dansen. De combinatie is ontstaan door het verdiepen in elkaars dansstijlen tijdens repetities/lessen en de ontdekking dat  beide dansstijlen naast elkaar kunnen bestaan in een choreografie. Hun grote voorbeelden zijn hun docenten Marijke de Roo en Karin den Os.

 

 


Laetitia en Lakischa
Laetitia (11) en Lakischa (12) en zitten allebei op zangles bij Trias, waar ze elkaar leerden kennen. Zingen vinden ze allebei zo leuk dat ze het de hele dag doen. Ze zijn allebei groot fan van Beyoncé en hopen ook net zoals haar te worden. Ze hopen na de Rijswijk Talent Award samen bekend te worden en nog meer kansen te krijgen om op te treden.

 

 

Thomas van der Sleen
Thomas (10) zit al de helft van zijn leven op musicalles en sinds 3 jaar op pianoles bij Trias. Hij zingt heel de dag door, want zoals hij zelf zegt: “stil zijn is niks voor mij”.  Als hij achter de piano gaat zitten, dan komt de melodie vanzelf en bedenkt hij daarna de songtekst. Hij vindt heel veel muziek leuk, maar zijn favorieten Beyoncé en Demi Lovato. Je kunt hem ook vinden op YouTube: zoek naar Thomas van der Sleen.