Rijswijk maakt zich klaar voor de Rijswijk Talent Award

Het is bijna zover. Zaterdag 29 september is de finale van de Rijswijk Talent Award in de Rijswijkse Schouwburg. Zorg dat je erbij bent! Twaalf finalisten strijden om de felbegeerde titel als ‘Winnaar Rijswijk Talent Award 2018’. Zang, dans en muziek van hoog niveau zijn te zien tijdens deze showavond vol lokale verrassingen. Ook de winnares van vorig jaar, Marin Pols, is te horen met haar nieuwe band.

Het niveau van de kandidaten ligt hoog, het belooft dan ook een spannende avond te worden. Laat u verrassen door het talent van Rijswijk en geniet van een avond vol zang, dans, muziek en nog veel meer!

De presentatie is in handen van twee andere talenten: Evita en Joey. Alle acts worden beoordeeld door een deskundige jury onder leiding van Marc Schultheis, directeur van de Rijswijkse Schouwburg.

Kaarten zijn online beschikbaar via www.rijswijkseschouwburg.nl of bij de kassa van de Rijswijkse Schouwburg. Wees er snel bij, want vol=vol!

Ook zo benieuwd naar het talent in Rijswijk? Kom dan zaterdag 29 september naar de Rijswijkse Schouwburg. Daar strijden 12 kandidaten tijdens de Rijswijk Talent Award om de felbegeerde trofee van 2018.