Rijshaeghe tennistoernooi voor Pink Ribbon

Tennispark Welgelegen aan de Laan te Blotinghe 1 kleurt zondag 2 oktober helemaal roze. Dan heeft het tennistoernooi plaats voor het goede doel en dat is voor het derde jaar op rij, Pink Ribbon. Tijdens dit toernooi wordt er uiteraard getennist maar daar blijft het niet bij. De veiling en loterij zorgen voor veel spektakel tijdens dit evenement.

Met dank aan de ondernemers van het Rijswijkse oude centrum maar ook van daarbuiten zijn er veel mooie prijzen te winnen. “Wij maken altijd een rondje langs de ondernemers en het is zo fijn om te zien hoe graag men aan dit goede doel wil meewerken”, vertelt activiteiten commissielid Marion de Ru. “Vorig jaar hebben wij 4760 euro opgehaald. Wij hopen dit zondag te overtreffen maar dat zal een hele uitdaging worden.”

Op zondag 2 oktober gebeurt er meer op tennispark Welgelegen. Tussen de wedstrijden door vinden er muzikale acts plaats belangeloos verzorgd door 3Unlimeted en de Alsjemetz’n2jenband. Belangstellenden zijn van harte welkom om te genieten van de roze sfeer en mee te bieden op veilingartikelen of een gokje te wagen bij de loterij. Lukt het je niet aanwezig te zijn maar wil je het evenement graag ondersteunen dan kan dat door een financiële bijdrage over te maken op rekeningnummer NL38ABNA0609090909 onder vermelding van evenementnummer EVP161013.

Foto-onderschrift: Caroline Molenaar van Pink Ribbon krijgt de cheque overhandigd van Marion de Ru na afloop van het evenement in 2015. (Foto: Mongi Dalhoumi)